Dobio sam pozivnicu za zurku pa evo i da predstavim "pratilju"
da kranem od pocetka :albino:
Kupnjen nov u oktobru 2007 god u hit autu na starom sajmistu.
Ima oznaku Storia jer je malo redizajniran, branici, oprema, enetijer.....
Motor 1.2 16V i 75ks (na zalost nije bilo vise para za moju zelju 1.4 16V i 98ks) al nema veza i ovaj je super.....
Posto je slabiji motor odabrao sam malo jacu opremu:
-maglenke
-elekto podizaci stakala
-podesiv volan
-kozni volan
-kozna rucica manjaca
-board comp.
-airbag (vozac suvozac)
-polu kadice
-alu detalji u kabini
-podesivi farovi po visini
-ABS
-sve sajtne i ostale gluposti na karoseriji u boji kola
-centralna na daljenski i kasnije ugradjen alarm
Namerno je kupljen bez alu felni i muzike jer sam planirao da to ja naknadno stavljam po mom ukusu (i tako i bi)
Ma da ne bi vise mlatio praznu slamu evo slikica pa procenite sami

Alpine CDE-9881R mp3

Uz CDE-9881R su kupljene i prednje 17-tice komponente takodje aline (ne mogu da se setim tacno oznake) al na zalost njihovu sliku nemam i nem pojma zasto
Auto je tako vozen celu zimu i pola leta, onda me vise smorio necujan fabricki zvuk pa reko aj malo da se cuje, i ja stavim K&N buaxaxaxaxaxa

Opet prodje neki period i uzmem elipse za zadnju policu 6x9 isto alpine

E onda pred kraj leta reko da dodam malo basa i uzmem

kutija

I kako to izgleda u gepeku

to je bila prva sezona
E onda opet dodje zima i iskreno da vam kazem nije mi se nista radilo, lepo ja sacekao prolece malo se sakupio sa parama i krenuo u akciju
Prvo na tapetu su bili xenoni (H7 boja 6k)
staro djubre od sijalice

i novi xenon jupiiiiiiiii

vise smo rasturili auto nego sto smo uradili poso......xaxaxaxaxaxaxaxaxaxahahaha
salim se, al jbem ti auto kad moras do pola da ga rastavis da bi promenio sijalicu..... :0169:

No nema veze trud se isplatio i to DEBELO, stvarno sam progledao sa xenonima
evo pozicije u boji xenona

i woooooooolaaaaaaaaaa :happy:

E onda je izletelo nesto sto se dugo, dugo, dugo cekalo i sto je bilo u plano od kad je auto kupljen....Tu priliku nisam smeo da propustim
Kupljene su u ne bas sjajnom izdanju ali sam ih uzeo pod svoje i sredio :happy:
Ovo je slikano taman kad su izvadjene iz peci, jos su bile vrele :0140:

spavao sam sa njima

Na njih su legle UNIROYAL RAIN-SPORT 1 gume 195/50 R15 sa kojima se i danas odusevljavam (ponasanje na putu, drzanje u krivinama..... :happy: )

E sad posto original WRC imaju natpise OZ RACING koji su meni nestali posle farbanja (sto se vidi na prethodnoj slici) i carbon cepove sa takodje pomenutim natpisom crvene boje, ja sam se potrudio da bude tako i na mojim felnama (trudio sam se maksimalno da na kraju ispadnu WRC kakve sam mesecima sanjao)

I evo kako su cucnule na autic :rabbit: