PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
WEB SHOP PKS

Auti Clanova Foruma

Sponzori kluba

Similar topics
  • » Skoda Tuning

• Delite | 

German Shepherd Jimmy & Siberian Samoyed Archie

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
    AutorPoruka
    Vector_Ing

Broj poruka: 37
    Godina: 26
    Vozilo: Peugeot 307
    Datum upisa: 28.09.2011

PočaljiNaslov: German Shepherd Jimmy & Siberian Samoyed Archie   19th Oktobar 2011, 07:44

Vidim ima dosta clanova koji imaju ljubimce, pa eto da vas upoznam i sa moja dva klipana Very Happy

Prvo da vam predstavim Jimmy-a, njemacki ovcar, mislim da svi znate kakav je to pas i koliko je odan...uglavnom po cijeli dan radi (videonadzor Laughing ) ali se svaki dan nadje vremena i za igru...

Sad je na redu da vam predstavim i Archie-a, sibirskog samojeda, blago receno budalu od psa...taj zivi da se brcka u vodi...voli vodu najvise od svega. On nema ulogu psa cuvara, dovoljno je da mu bilo ko, ali bilo ko kaze kako si lijep, i on odma prilazi da ga se mazi, nevjerovatan...

Nazad na vrh Ići dole
    Petrucci
    Ozbiljan Zajebant

Broj poruka: 7814
    Godina: 46
    Vozilo: Peugeot 406 2.0 16v
    Datum upisa: 27.01.2009

PočaljiNaslov: Re: German Shepherd Jimmy & Siberian Samoyed Archie   19th Oktobar 2011, 08:22

Odlični su
    Nazad na vrh Ići dole
    NightHunter
    No Name

Broj poruka: 4190
    Godina: 55
    Vozilo: PEUGEOT 406 2.0 HDI
    Datum upisa: 14.01.2009

PočaljiNaslov: Re: German Shepherd Jimmy & Siberian Samoyed Archie   19th Oktobar 2011, 08:48

svaka cast...

iako mi je AST Luna pored sijamskog macora Sime glavna u kuci,
    moj sin Admin JR je obozavao nemacke ovcare i moja kinoloska biblioteka sadrzi dosta literature o njima, valjda je tome doprinela i cesta poseta dragom prijatelju i dreseru Branku Mrazovcu (mrazovack9.com) i demonstracije njegovih pasa gde I mesto zauzimaju nemacki ovcari

Vector_Ing

Broj poruka: 37
    Godina: 26
    Vozilo: Peugeot 307
    Datum upisa: 28.09.2011

PočaljiNaslov: Re: German Shepherd Jimmy & Siberian Samoyed Archie   19th Oktobar 2011, 09:28

Tako je i kod mene slicno, kad sam bio mali imali smo njemackog ovcara, a tad sam zivio u jednom malo ruralnijem mjestu, i svi drugovi iz skole su mi bili prilicno daleko, tako da mi je taj pas bio jedini prijatelj u djetinjstvu, na zalost, komsija mi ga je otrovao, jutro kad sam ga nasao da samo lezi necu nikad zaboraviti...dugo vremena posle toga nisam htio ni da cujem da psa, i onda...sasvim neplanirano sam kupio Jimmy-ja, a posle je dosao i Archie, ali tog prvog (zvao se Rex, tad je bila popularna ona serija Komesar Rex), nikada necu zaboraviti, niti ga neko drugi moze zamijeniti, on je bio i ostao moj najbolji prijatelj...

Nazad na vrh Ići dole
    mcrory

Broj poruka: 238
    Godina: 32
    Vozilo: Peugeot 306
    Datum upisa: 30.07.2010

PočaljiNaslov: Re: German Shepherd Jimmy & Siberian Samoyed Archie   19th Oktobar 2011, 12:50

Super su kučići svaka čast!

Nazad na vrh Ići dole

German Shepherd Jimmy & Siberian Samoyed Archie

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
    Strana 1 od 1

Similar topics

-
    » German Shepherd Jimmy & Siberian Samoyed Archie
    » Kalkulator velicine guma

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
     :: FREE TIME :: ZIVOTINJSKO CARSTVO-