| | Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Veterinar

Broj poruka: 528 Godina: 33 Lokacija: Beograd Vozilo: Logan 1.5 dci Datum upisa: 02.06.2011
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Pet 14 Okt - 21:12 | |
| Svejedno, ne treba odustati. Logicno je sacekati lepse vreme i ispravljanje pocetnickih greski samih organizatora. Kako se bude blizilo prolece odrediti datum i poceti sa formiranjem spiska. Jbg, treba biti optimista (makar bilo potrebno "dodati" nekoliko clanova drugog foruma). |
|
 | |
xenoks Ozbiljan Zajebant

Broj poruka: 9637 Godina: 40 Lokacija: Krusevac Vozilo: 406 1.9 td SW Datum upisa: 18.01.2009
 | |
 | |
Sinisa 309 GTI Vase je da serete ,ostalo je moja briga

Broj poruka: 3022 Godina: 23 Lokacija: Beograd Vozilo: Peugeot 309 GTI Datum upisa: 28.12.2009
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Pet 14 Okt - 21:56 | |
| koliko je auta bilo? koliko od ovih ljudi bi islo na navak da vozi? gde je bila volja da se okupimo u bg-u? ja sam imao volju,ali iz principa nisam dosao,zna se zasto. pogresno me shvatas,nemam ja nista protiv da 100 nasih automobila ode tamo i super se provede,samo realno kazem da je zbog vise faktora to prakticno nemoguce... |
|
 | |
xenoks Ozbiljan Zajebant

Broj poruka: 9637 Godina: 40 Lokacija: Krusevac Vozilo: 406 1.9 td SW Datum upisa: 18.01.2009
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Pet 14 Okt - 21:59 | |
| Nije bitnoi koliko auta, bitno je koliko vozaca, a za bg ce svi da dodju samo treba da se dobro organizuje kao sto je Night i ekipa organizovala. A zbog tvog principa si propustio dobro druzenje. A sad _________________   |
|
 | |
Aleksej

Broj poruka: 866 Godina: 33 Lokacija: Sad Novi Vozilo: Peugeot 106 Sport Datum upisa: 28.07.2010
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Pet 14 Okt - 22:26 | |
| | Sinisa 309 GTI :: | | Sta se lozite na navak,kakva organizacija,mi ne mozemo da organizujemo 30 ljudi (a ne automobila) za okupljanje gde svako treba da da 500-1000 din za klopu i pice a o 2500 + gorivo i ko zna sta jos da ne pricam... svaka cast pojedincima,ali nema od toga nista.... |
PA dobro ne mora da znaci, ne moraju samo biti ljudi iz kluba... _________________ "Kanis li pobijediti, Ne smijes izgubiti"
|
|
 | |
Sinisa 309 GTI Vase je da serete ,ostalo je moja briga

Broj poruka: 3022 Godina: 23 Lokacija: Beograd Vozilo: Peugeot 309 GTI Datum upisa: 28.12.2009
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Pet 14 Okt - 22:53 | |
|  ti aleksej kao da imas 12 godina,tako mi deluje tvoj zadnji post,bez ljutnje... |
|
 | |
dandzaman A REAL'ROCK'N'ROLLA

Broj poruka: 5665 Godina: 33 Lokacija: Beograd Vozilo: Peugeot 605 Datum upisa: 14.01.2009
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Pet 14 Okt - 23:08 | |
| ajde dosta vise negativnosti , mogu da organizujem odmah sada vise od 50 ljudi za stazu ako hocu ali nisam tu da se dokazujem vec da sacekam inicijativu samih ljudi...
ne razumem potrebu da se bude negativan oko necega .. _________________  |
|
 | |
Aleksej

Broj poruka: 866 Godina: 33 Lokacija: Sad Novi Vozilo: Peugeot 106 Sport Datum upisa: 28.07.2010
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Pet 14 Okt - 23:31 | |
| |
|
 | |
Veterinar

Broj poruka: 528 Godina: 33 Lokacija: Beograd Vozilo: Logan 1.5 dci Datum upisa: 02.06.2011
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Sub 15 Okt - 10:42 | |
| Na to sam mislio u svom poslednjem postu u ovoj temi. Zbog lakseg dostizanja ciljanog broja ljudi, kao i raspodele finansija, nije lose resenje udruziti se sa ljudima "sa strane". Ima ljudi koji jednostavno zele da se oprobaju i da vide kako voznja po takvoj stazi izgleda iz ugla vozaca. Moj auto bi uginuo na toj stazi. Em nije jurilica, em ce u prolece imati 170.000 predjenih kilometara, em bi me povukla staza "u crveno"... Opet, kad se setim Sabine kako "tera" Tranzita po Nirburgringu, pozelim i iz trotineta maksimum da izvucem. |
|
 | |
dandzaman A REAL'ROCK'N'ROLLA

Broj poruka: 5665 Godina: 33 Lokacija: Beograd Vozilo: Peugeot 605 Datum upisa: 14.01.2009
 | Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Sub 15 Okt - 10:51 | |
| Xenoks lepo si rekao, na spontanom okupljanju na Fruskacu nas je bilo dosta u autima medjutim mislim da je prosek ljudi bio odprilike 3 po autu sto je zaista super Ne vidim smisao u pljuvanju sopstvenih drugara i kolega pa cak i osipanje po Srpskom mentalitetu i sl...ovo je nasa zemlja ,nasi ljudi kakvi god da su. Pokusajmo da izvucemo najbolje jedni iz drugih... sto se mene tice ,kao neko je ne cesto inicijator akcija unutar kluba , nikome necu da dokazujem velicinu Peugeot kluba Srbije iako sam siguran da ako se potrudimo mozemo napraviti najvece okupljanje na ovim prostorima medjutim ne vidim smisao tome... najvece ,najbolje, najlepse,....uzas...mrzim te epitete malogradjanstine ... uvek mi je ispred toga bila ideja o konstantnosti tj u svakodnevnoj aktivnosti clanova... ili barem aktivnosti na sto vise razlicitih polja ... sto se tice svih clanova kao pojedinaca ,slazem se da svako treba da bude usmeren u necemu jer to je jedini nacin za uspeh na licnom planu , medjutim sto se tice Pezo kluba, on ce uvek biti prisutan na sto vise frontova koje mozemo da otvorimo  dakle, ideja je odlicna o udruzivanju sa drugim klubovima o koriscenju Navak Track Day-a i sigurno smo zainteresovani za to. Svaka cast za inicijativu ! Dacia klub je sigurno prvi sa kojima cu popricati o tome  pozz veterinaru  _________________  |
|
 | |
Veterinar

| Naslov: Re: Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! Sub 15 Okt - 11:21 | |
|  Mala ispravka, o daciaforumu se radi (objasnjenje pp). Slozicu se da "najvece , najbolje, najlepse" nije sustina, koliko posvecenost i pozitivan pristup. Resicemo sve, pa i taj Navak Track Day.  |
|
 | |
| | Navak Track Day - otvorena staza za testiranje i voznju ! | |
|