PrijemGalerijaRegistruj sePristupi
WEB SHOP PKS

Auti Clanova Foruma

Sponzori kluba

Similar topics
  • » osvetljenje instrument table Peugeot 406
  • » Prstenovi oko instrument table - Felicia
  • » Boja instrument table
  • » Potrebna pomoc oko uklanjanja instrument table iz Yuga
  • » fabia problem sa svetlima
  • » (206) peugeot 206 a.k.a ``jedinac``
  • » (206) 206...Žak
  • » Kako da namestim sat na fabiji na instrument tabli!!!!
  • » (406) Vaskeetova masina 406 1.8 16v
  • » ugradnja bmw-ove istrument table

• Delite | 

osvetljenje instrument table Peugeot 406

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
    AutorPoruka
    gojkovic_ks

Broj poruka: 271
    Godina: 25
    Vozilo: Peugeot 406 1.8 16v
    Datum upisa: 08.09.2010

PočaljiNaslov: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 20:06

Zanima me da li iko od vas zna kako moze da se promeni pozadinsko osvetljenje na instrument tabli (da ne bude narandzasto)?
    tj. sta se radi sa onom narandzastom folijom koja mu i daje boju, da li moze da se skine, prelepi druga, ili sta vec (zato sto prostom zamenom samo led dioda u drugoj boji je nemoguce to uraditi)...
    oko skidanja sata i ostalo mi ne treba pomoc, jer sam to vec radio, i znam sta i kako ide..
    Nazad na vrh Ići dole
    igorzmajignjic

Broj poruka: 219
    Godina: 31
    Vozilo: peugeot 405
    Datum upisa: 16.10.2010

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 21:14

na originalnoj tabli drug mislim da nema resenja,i ja sam se usrao probavajuci,ni sam neznam koliko sam satova ustetio dok sam experimentisao,dosao sam do zakljucka ili ima neka caka za to,ili je tako plastika izljevena da je na tom dijelu samo malo providnija,opet neznam,ni ja nisam mogao da ga rijesim,ja sam htio da sija bijela boja jer mi je auto u toj boji...

ako saznas obavjesti i nas,tako mi ide na zivce sto ne mogu da promjenim boju
    Nazad na vrh Ići dole
    coa123

Broj poruka: 3872
    Vozilo: 206xs 1.6
    Datum upisa: 30.09.2009

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 21:17

a sto bi bilo sta menjao kada je vrh svetljenje
    Nazad na vrh Ići dole
    Sinisa 309 GTI
    Vase je da serete ,ostalo je moja briga

Broj poruka: 3022
    Godina: 23
    Vozilo: Peugeot 309 GTI
    Datum upisa: 28.12.2009

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 22:29

jer su ukusi razliciti i o njim se ne raspravlja
    Nazad na vrh Ići dole
    gojkovic_ks

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 22:30

pa ne znam, ne svidja mi se narandzasto.... vise volim i crveno i plavo i belo (ili kombinaciju tih boja)... bilo koje samo da nije narandzasto.. :P to sam mrzeo i kod 306-ice koju sam imao..
    bar je tako meni, nekome se svidja, ali ukusi su razliciti..
    Nazad na vrh Ići dole
    igorzmajignjic

Broj poruka: 219
    Vozilo: peugeot 405
    Datum upisa: 16.10.2010

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 22:41

ukusi jesu razliciti,i nebi valjalo kada bi se svima isto svidjalo,kako bi se onda jedni drugima divili ili rugali,to je sasvim normalno.
    ja opet gledam da mi sve bude u toj kombinaciji,auto bijel i kombinujem crno i bijelo,izuzev ako se nemoze nesto odraditi,nije ono lose narandzasto,ali bi ipak bolio da stavim bijelo,nekako mi pase da u satu sija ili bijela ili crvena pozadina
    Nazad na vrh Ići dole
    Sinisa 309 GTI
    Vase je da serete ,ostalo je moja briga

Broj poruka: 3022
    Godina: 23
    Vozilo: Peugeot 309 GTI
    Datum upisa: 28.12.2009

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 22:48

ima firma ali ne znam kako se zove,proguglajte malo,iz srbije,posalje im svoju tablu i kazes kako hoces da bude i oni urade,kazaljke,brojeve,sve... ako nadjem postavicu link... nesto LED.rs ... bem li ga......
    Nazad na vrh Ići dole
    gojkovic_ks

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 23:23

mislio si na OVE ?
    znam da postoji vise njih koji to rade, nalazio sam i ja, ali hteo sam da vidim da nije to neko radio sa foruma i da zna kako se radi, pa da sam odradim.. posto sam skidao i tablu, i rasturao sat, imam i led diode u boji, samo js da mi neko objasni kako bi moglo da se izvede Smile

jedino sto uspevam to je da promenim boju kazaljki, jer one nemaju tu foliju koja daje boju i to izgleda extra... ali sta mi znaci da imam kazaljke u plavoj, crvenoj ili beloj boji a ostalo da bude narandzasto.. ne slaze se.. :P
    Nazad na vrh Ići dole
    xenoks
    Ozbiljan Zajebant

Broj poruka: 9632
    Godina: 40
    Vozilo: 406 1.9 td SW
    Datum upisa: 18.01.2009

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 23:26

Koliko ja znam, plastika na kojoj je tabla je troslojna. Jedan od tih slojeva je naradzaste boje i nikao ne mozes da izvedes promenu boja sa diodama. Ti koji rade imaju matricu table koju stampaju na providnu plastiku tako da mogu posle diodama da dobiju boju koju zele.

Nazad na vrh Ići dole
    http://www.eksi.co.rs
    gojkovic_ks

PočaljiNaslov: Re: osvetljenje instrument table Peugeot 406   30th Maj 2011, 23:30

znam da postoji, i svaki od tih slojeva moze da se skine, osim tog narandzastog... Sad ali sam ipak mislio da postoji neki nacin da se to odradi i da neko zna nacin..
    Nazad na vrh Ići dole

osvetljenje instrument table Peugeot 406

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
    Strana 1 od 1

Similar topics

-
    » Osvetljenje centralne konzole
    » Pomoc oko instrument table
    » Indiglo instrument table
    » Osvetljenje brzinomera
    » Pohvale i kritike

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu