Moje muke oko plina se jos nisu zavrsile, crko mi je kompjuter za plin Stag-4, sad je stavljen nov, posto je bio pod garancijom, inace ovaj majstor ne zna da podesi preko racunara kako treba da radi, cak sam mu ja u nekim momentima govorio kako da ispita instalaciju, jer ne mogu da gledam kako vata one dzekove i kida zice pa ih lemi.Naravno nisam strucnjak, ali znam da izmerim napone i da proverim dal ima dovod struje kako treba, sve u svemu, on i ja bejasmo sretni kad je ubacio nov komjuter tj. Stag, i ja mu reko jos samo prekidac da namestimo da pokazuje potrosnju, on ga je podesio samo da pokazuje crvenu diodu koliko god ima goriva, a ja nemam kabal za plin, da to podesim, ono nije nikakva nauka, ali on covek seljak se izgleda ne snalazi sa novim tehnologijama, sve u svemu cu otici do Rasica kad dobijem platu pa da prekinem agoniju. Ali javio mi se jos jedan mehanicki problem vidim da mi neki dihtung sa strane na motoru pusta vodu.Kaze ovaj strucnjak da nista nije to strasno ni skupo. Pa cemo videti sta ce moj majstor reci. Eto tako nesto da napisem malo da se zalim