Z3r4 15.12.2011.

Broj poruka: 1033 Godina: 28 Lokacija: Beograd Vozilo: Pug 306 1.6 8v Datum upisa: 13.02.2009
 | Naslov: Re: Modifikacija Vrata "Lambo style" Čet Jul 08, 2010 6:31 pm | |
| | compact :: | | Z3r4 :: | | compact :: | ne bi ih stavio tacno da mi neko plati
COMPACT |
Kakav iskusan odgovor.
Mene zanima zasto? |
malo mi je ljakse , ciganija ili ti kic... drugo je to , ako je Lamborghini u pitanju pa je fabricki , nije to za 206...mada o ukusima ne treba raspravljati
pogledajte malo po forumu gde su vlasnici predstavili svoje automobile pa cete sami doci do zakljucka da ima , blago je reci , takvog vasara od automobila...(kao bozicna jelka, sve sto su imali kod kuce su okacili u i na auto)
nadam se da nikoga nisam prozvao , niti zelim , samo iznosim svoje misljenje
COMPACT |
Hm, ne bih se slozio sa tobom. Mislim da je samo u pitanju nacin na koji se neshto izvede. A to znaci da ne mesati stilove, ne trpati sve nego samo odredjene detalje ... Licno mislim da bi recimo na 306 sasvim lepo legla lambo vrata. Naravno uz josh par detalja. maximalno spushtanje da bi bio shto nizi a i ovako je nizak poprilicno. Mislim na ukupnu visinu kola ne na kliring. Neke lepe felnice 16" i skroz crn auto. Bez spojlera, bez nekih fensli svetala dakle fabrika sa perverzno dobrom farbom, felnama i recimo samo angel eyes farovi. Boja bi recimo mogla da bude i kombinacija zute i crne. I mislim da bi lambo vrata legla ko 1 na 1. Dakle samo je u pitanju stil.
Ali to je samo moje misljenje. |
|
whiteskyline

Broj poruka: 107 Godina: 25 Lokacija: Dorcol Vozilo: Peugeot 206 Datum upisa: 18.01.2011
 | Naslov: Re: Modifikacija Vrata "Lambo style" Pet Jul 08, 2011 1:11 am | |
| Posto se vidim prica dosta o lambo vratima, ja veceras hteo da okacim par slika i temu o tome, i slucajno videh da ima vec otvorena. Otvoricu novu sa slikama i kroz njih neka objasbjenja o tome pa ko voli neka izvoli, radi se o 206 ici lambo |
|